Inventarisatie bomenbestand Provincie Utrecht

BoomOntzorging.com gaat de komende maanden 1/3 deel van het bomenbestand van de Provincie Utrecht inventariseren en visueel beoordelen. De gegevens van de inventarisatie zullen worden ingevoerd in een boombeheersysteem. Door te werken met dit systeem zijn alle gegevens van de bomen individueel beschikbaar, daarnaast is het mogelijk gegevens direct aan te passen of nieuwe gegevens toe te voegen. Voor een boombeheerder is het zo mogelijk om alle gegevens continue up-to-date te hebben en zeer eenvoudig selecties te kunnen maken voor bijvoorbeeld een snoeironde of voor het inschatten van een bepaalde plaagdruk zoals de eikenprocessierups.

BoomOntzorging.com zal de werkzaamheden gaan uitvoeren met twee robuuste Toughbooks met daarop de zeer gebruiksvriendelijke beheersoftware van DataQuint. Door de inzet van dit systeem kan snel en nauwkeurig gewerkt worden en is regen geen spelbreker meer.