BoomOntzorging.com zorgt voor besparing door boomonderhoud in contractvorm.

Momenteel is BoomOntzorging.com volop bezig  met het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden binnen de lopende onderhoudscontracten. Door vooraf aan de hand van de inventarisatie een boombeerplan op te stellen weet iedereen wanneer en waar er onderhoud gepleegd gaat worden, daarnaast kunnen er uit de resultaten van de VTA controles nog aandachtspunten komen welke tijdens de onderhoudsronde meegenomen kunnen worden.  In het vroege najaar worden de VTA rondes binnen de lopende onderhoudscontracten afgerond zodat de snoeiwerkzaamheden aan het einde van de winter uitgevoerd kunnen worden. De keuze van deze periode is voor de meeste zorginstellingen gunstig omdat het er op dit moment nog weinig buitenactiviteiten worden gedaan.

Bij alle inmiddels gecontracteerde opdrachtgevers is er een kostenbesparing opgetreden door het onderhoud voor langere termijn bij BoomOntzorging.com neer te leggen. Doordat alle facetten van het boomonderhoud binnen het plan vallen zijn er achteraf geen ongeplande uitgaven nodig door bijvoorbeeld een storm of ongepland nader onderzoek.

Bent u ook benieuwd wat BoomOntzorging.com voor uw instelling kan betekenen middels een onderhoudscontract voor bomen? Lees meer over deze dienst onder het kopje Boombeheer/ BoomOntzorging of bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.