Uitvoering van snoeiwerkzaamheden op basis van boombeheerplan

BoomOntzorging.com is momenteel in opdracht van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) snoeiwerkzaamheden aan het uitvoeren bij de PI Achterhoek. Enkele jaren geleden is er een boombeheerplan opgesteld waaruit jaarlijks opgemaakt kan worden welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Momenteel worden vooral de bomen langs openbare wegen en paden gesnoeid waarbij de gevaarzetting hoog is. Na het afronden van deze snoeironde zijn alle bomen op het terrein in de afgelopen drie jaar gesnoeid en vallen alle bomen in de reguliere begeleidings- of onderhoudssnoei. Naast het uitvoeren van de snoeiwerkzaamheden zal er ook een boomveiligheidscontrole plaatsvinden waarbij alle boomgegevens geactualiseerd worden.
 
20130821_09161120130821_091652