European Tree Technician

Inmiddels twee mensen met het vakcertificaat European Tree Technician bij BoomOntzorging.com!

Naast Aernout Theunissen is Robert van Stuyvenberg inmiddels ook in het bezit van het vakcertificaat European Tree Technician. Nadat vorige week de diverse examen onderdelen waren afgerond is vandaag de uitslag binnen gekomen waaruit bleek dat de examen onderdelen met voldoende resultaat waren afgelegd. Het vakcertificaat European Tree Technician wordt uitgegeven door de European Arboricultural Council (EAC) en staat voor gedegen kennis en vaardigheden als allround boomdeskundige. Naast de werkzaamheden die wij al uitvoerde op het gebied van boomtechnisch onderzoek en advies kunnen met dit vakcertificaat onze diensten verder uitbouwen waarbij aantoonbare deskundigheid van belang is. Bij boomconflicten, advies richting opdrachtgevers of het begeleiden van boomprojecten kan het inschakelen van een aantoonbaar deskundig persoon vaak het verschil maken.