Overname Betula Boomverzorging

BoomOntzorging.com heeft per 1 januari 2019 de activiteiten van Betula boomverzorging overgenomen. Met deze stap hopen wij onze specifieke dienstverlening op gebied van boomverzorging, onderzoek en advies nog verder uit te breiden. De twee eigenaren van Betula boomverzorging zullen binnen BoomOntzorging.com een nieuwe rol gaan vervullen.

Nic van der Velden zal zijn kennis gaan inzetten op het gebied van inventarisatie en advies m.b.t. flora en fauna. Met deze kennis kunnen wij naast het advies omtrent bomen en bouwen ook een meerwaarde bieden op het gebied van flora en fauna.

Niek ten Cate zal zichtbaar worden in de werkvoorbereiding en aansturing van de uitvoerende werkzaamheden binnen BoomOntzorging.com. Ook zal hij zijn activiteiten als trainer op het vlak van bosbouw en boomverzorging voortzetten.

De klanten van Betula boomverzorging hopen wij ook in deze nieuwe situatie van dienst te kunnen zijn.