BoomOntzorging.com zal dit seizoen naast haar gebruikelijke dienstverlening ook het verwijderen van eikenprocessierupsen voor u verzorgen. Het verwijderen zal worden uitgevoerd m.b.v. een industriële zuiger welke speciaal voor het wegzuigen van processierupsen is ontwikkeld. Het verwijderen op hoogte zal met onze autohoogwerker worden uitgevoerd. Wanneer de boom niet bereikbaar is met een hoogwerker, zullen de nesten klimmend of met behulp van een ladder worden verwijderd.

Op onze pagina bestrijding eikenprocessierups treft u meer achtergrondinformatie aan over het verwijderen van eikenprocessierupsen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wilt u nesten laten verwijderen, dan kan u doormiddel van het invullen van het contactformulier eikenprocessierups een aanvraag doen. Binnen 24 uur na aanvraag versturen wij u een offerte toe en binnen 1 week zorgen wij voor het verwijderen van de nesten.