Start seizoen eikenprocessierups

Het seizoen waar de eikenprocessierups voor overlast kan zorgen start binnenkort. Ook dit jaar bieden wij onze diensten aan op het gebied van het verwijderen van eikenprocessierups middels het wegzuigen en afvoeren van rupsen en nesten. Naast het wegzuigen van de nesten bieden wij vanaf dit jaar ook de mogelijkheid om de nesten te fixeren met Catefix. Dit volledig biologisch afbreekbaar fixeermiddel zorgt voor fixering van de nesten en brandharen, het afvoeren van nesten is hierdoor niet meer nodig. Het voordeel van deze werkwijze ten opzichte van het wegzuigen van de nesten, zijn de lagere kosten doordat er geen dure afvoer meer is van opgezogen nesten. Het nadeel is dat de behandelde nesten in de boom aanwezig blijven waardoor het “gevoel” van aanwezigheid van de eikenprocessierupsen blijft bestaan. Op onze pagina bestrijding eikenprocessierups vindt u meer informatie, prijzen en het contactformulier waardoor u direct een aanvraag kan doen.